Door de bomen het bos weer kunnen zien

Tarieven

ZZP’ers

Veel ondernemers vinden het prettig om de kosten over het jaar te verdelen. Op verzoek kunt u per maand of kwartaal betalen voor de boekhoudkundige werkzaamheden. (excl. de balans en fiscale werkzaamheden)

Het tarief voor ZZP’ers is € 75,00* per maand.

Starters krijgen het eerste half jaar een korting van 10%, dan is het bedrag € 67,50* per maand. 

 

Balans en fiscale werkzaamheden

De eindbalans, jaarrekening, de aangiften omzetbelasting (indien van toepassing) en de aangifte inkomstenbelasting van de zelfstandige ondernemer en parter worden verzorgd tegen het tarief van € 60,00* per uur. Indien de werkzaamheden korter zijn, wordt dit tijdsevenredig verrekend.

 

Particulieren

Aangifte inkomstenbelasting wordt verzorgd tegen een tarief van € 40,00* per uur. De prijs geldt voor 1 persoon met een fiscale partner (indien van toepassing) Indien de werkzaamheden korter zijn, wordt dit tijdsevenredig verrekend.

 

Overige boekhoudkundige werkzaamheden o.a. het invullen van formulieren (zorgtoeslag, huurtoeslag, Kind gebonden budget, kinderopvangtoeslag etc.) wordt verzorgd tegen het tarief van € 40,00* per uur. Indien de werkzaamheden korter zijn, wordt dit tijdsevenredig verrekend.
 

Budgetcoach
De begeleiding/ werkzaamheden als budgetcoach wordt verzorgd tegen een tarief van € 30,00* per uur. Indien de werkzaamheden korter zijn, wordt dit tijdsevenredig verrekend.

 

* Vrijgesteld van BTW

 

Op alle werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. 

 

 

Heeft u overige boekhoudkundige werkzaamheden waar u niet uitkomt?

Neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.   
 

­